keskiviikko 28. lokakuuta 2015

OPEN STAGE - TAPAHTUMA Kehruuhuoneella lauantaina 02.4.2016 klo 10 - 18.


OPEN STAGE - TAPAHTUMA
Tilaisuuden tavoitteena on tarjota nuorille tekemistä ja mahdollisuus kehittää omia taitojaan/kykyjään. Nuoret voivat tätä kautta myös aloittaa harrastuksen yhdessä muiden nuorten kanssa ja esiintyä yhdessä näyttäen taitonsa/kykynsä muille.
Tavoitteena on löytää viisi (5) uutta kykyä nuorten joukosta sykähdyttävimmälle esiintyjälle/esiintyjille talentille/talenteille.Tämän tilaisuuden tarkoituksena on mahdollistaa kykysi esiin tuleminen, sekä saada kokemuksia/ elämyksiä. Kehruuhuone järjestää ”Gaalan” viidelle uudelle tulokkaalle, joka sisältää taidenäyttely tai esiintymisen lavalla 5-7.8.2016 Kehruuhuoneella. Valinnan suorittaa tuomaristo.
7-18 v. nuoret tulevat kapahtumaan Lappeenrannasta ja sen lähialueelta. Nuoret ilmoittautuvat kilpailuun 29.2.2016 mennessä hakukaavakkeella, josta ilmenee lapsen/ nuoren vanhempien suostumus tapahtuman osallistumiseen sekä tietenkin myös nuoren oma suostumus. Hakemuskaavakkeen voi tulostaa osoitteesta https://www.facebook.com/groups/lprtalentti/?fref=ts Saatavilla on myös sähköinen hakukaavake.https://kykylprry.wordpress.com lähetetään osoitteeseen OPEN STAGE/ KIRSI PENNANEN, Poste Restante, 53810 LAPPEENRANTA. Esityksen pitää soveltua Kehruuhuoneeen tilaan, kesto enintään 5 min. Osallistujien on otettava huomioon, että tapahtuman järjestäjä ei ole vastuussa nuoren terveydestä kilpailun aikana.
Open stage - tapahtuma pidetään Kehruuhuoneella lauantaina 02.4.2016 klo 10 - 18. ( Kristiinankatu 20, 53900 Lappeenranta,Linnoitus ) 


TAPAHTUMAN SÄÄNNÖT SEKÄ OSALLISTUJAN OHJEET

 7-18v nuori tervetuloa Open stage - tapahtumaan.
Taphtuman tarkoituksena on tuoda nuorille elämyksiä ja mahdollisuuksia esittää kykyjään/taitojaan ystävien kanssa tai yksin.
Esitä yksin tai kaverisi kanssa taitosi/kykysi. Esitys on suoritettava tilojen puitteessa. Esityksen kesto enintään 5min. Tapahtuman järjestäjä ei ole vastuussa kilpailijoiden terveydestä. Tuomareiden tarkoituksena on kannustaa, ei haukkua vaan löytää viisi (5)uutta kykyä nuorten joukosta. 
Tämän tilaisuuden tarkoituksena on mahdollistaa kykysi esiin tuleminen, sekä saada kokemuksia/ elämyksiä. Kehruuhuone järjestää ”Gaalan” viidelle uudelle tulokkaalle, joka sisältää taidenäyttely tai esiintymisen lavalla 5-7.8.2016 Kehruuhuoneella.
Ilmoittaudu 7 - 18v Open stage - tapahtumaan 29.2.2016 mennessä hakukaavakkeella, jonka voit tulostaa Facebook ryhmästä tai Kyky Lpr ry nettisivulta. https://www.facebook.com/groups/lprtalentti/?fref=ts  Voi myös lähettää sähköisessä muodossa.https://kykylprry.wordpress.com/ Osoite johon voit lähettää hakemus täytettynä kaikin kohdin os.OPEN STAGE/KIRSI PENNANEN, POSTERESTANTE ,53810 LAPPEENRANTA.
Kilpailu tapahtuu LAUANTAINA 02.4.2016 KLO 10 – 18 LAPPEENRANNAN LÄHIALUEEN 7 - 18V NUORTEN OPEN STAGE - TAPAHTUMA, KEHRUUHUONE ( Kristiinankatu 20, 53900 Lappeenranta,Linnoitus ) Ilmoittaudu paikanpäälle klo 10 – 10.30 aikana. Esitykset alkavat klo 10.45. Esiintyminen suoritetaan aihepiireittäin. 
Kilpailunjärjestäjä on vastuussa tilan vuokrasta ja siitä, että siellä on pelastussuunnitelma kunnossa sekä ensiapu paikalla ja järjestyksenvalvojat paikanpäällä. 
Kilpailutilaisuus on avoin tilaisuus, eli ystäväsi ja sukulaiset voivat tulla kannustamaan kaikkia ilmaiseksi. Tilaisuudessa on lehdistöä ja mediaa paikalla, siksi on tärkeää että meillä on luvat vanhemmilta sekä kilpailuun osallistujilta kunnossa. 
TERVETULOA JA ONNEA!! 

T: Open stage - tapahtuman tuomarit sekä KYKY LPR RY

SÄHKÖINEN HAKUKAAVAKE (tehnyt. Anton Jäkälä)

https://docs.google.com/forms/d/1tG5Nwb-9ODYbUP-oDF60WUryYQDMWACvmplu1bxs1vM/viewform

Voit tulostaa tästä hakukaavakkeen sekä säännöt/ohjeet uuteen Open stage - tapahtumaan, 2.4.2016 Kehruuhuonellla.
OLEN MUKANA KAAMOSPUHALLUKSESSA, JUOKSURADALLA .KERTOMASSA TAPAHTUMASTA JA JAKAMASSA HAKUKAAVAKKEITA. T.Kirsi Pennanen ja Kyky Lpr ry


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti